Blauwe druif op stam

Lees hier over de blauwe druif op stam en bekijk deze op de site. Als je geen groene vingers hebt, of weinig tijd om te tuinieren, dan is een blauwe druif op stam een goede zaak om aan te schaffen. Druiven zijn niet gevoelig voor ziektes en makkelijk te onderhouden. Het is ook bijzonder sterk, niet uitzonderlijk gaat een druif tientallen jaren mee. Omdat het vruchten geeft kun je in het najaar oogsten, hierdoor hoef je geen druiven te kopen in de supermarkt, en zo verdien je de blauwe druif op stam zelfs terug. Maar Tropic trees heeft meer in het assortiment dan druiven.

Er zijn best veel makkelijk te onderhouden boompjes en planten

Naast de blauwe druif op stam heeft Tropic trees ook vijg, olijf, palm en citrus. Bovenaan de internetsite staan tabbladen, en daar kun je selecteren. Niet alles is zo makkelijk te onderhouden dan een druif, en ook gaat niet alles tientallen jarenlang mee. Sterker nog, sommigen zijn niet winterhard, dan moet er een vliesdoek gebruikt worden, en als je dat vergeet vriest de boom dood. Maar met een beetje zoeken tref je wel dat boompje aan wat evenals de druif makkelijk te onderhouden is, en winterhard. Onderaan vind je alle informatie omtrent de tropische en subtropische boompjes.

Tropic trees heeft ook bijzondere kamerplanten

Bovenaan de internetsite van Tropic trees staan dus de tabbladen, en helemaal rechtsboven kamerplanten. Er zijn kamerplanten die makkelijk te onderhouden zijn. Bijvoorbeeld een paar keer per week een scheutje water, en af en toe de plant omdraaien om scheefgroei naar het licht te voorkomen. Sommige planten moeten echt speciale aandacht hebben, als voorbeeld extra bemesten. De voorlichting van Tropic trees is hierin duidelijk. Op de site is te lezen welke boom of plant makkelijk te houden is, en welke wat kennis vraagt. Wat overeen komt is dat de prijzen van alle boompjes en planten laag zijn. Tropic trees is importeur, en daardoor goedkoop.