Energielabel voor mijn pand

De kosten van energie labels voor commercieel vastgoed zijn onder meer afhankelijk van de oppervlakte, de aanwezigheid van bouwtekeningen en het aantal vastgoedadressen. Het aantal energielabels dat u in één keer aanvraagt, heeft ook invloed op de prijs. Zo profiteert u van portefeuillekortingen op meerdere panden. Lees hieronder hoe energielabels van invloed zijn op de kosten en prijzen van een bedrijf.

Wat bepaald de prijs voor het energielabel?

De prijs van energielabel utiliteit is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Deze factoren zijn van invloed op de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van dossiers en energie-adviezen. Lees er hieronder meer over! 

Aantal vierkante meters 

De oppervlakte van de faciliteit heeft invloed op de kosten van energielabels. Hoe groter de oppervlakte van een bedrijfsgebouw, hoe meer tijd het kost om vast te leggen en te verfijnen. Grotere bedrijven hebben meer metingen en verwerkingen nodig in hun RVO-systemen.

Bouwtekeningen

Met de beschikbaarheid van bouwtekeningen kunt u veel tijd besparen op gebouwmetingen en energielabels. Energielabelprijzen op onze website gaan ervan uit dat bouwtekeningen beschikbaar zijn. Vraagt ​​u bij ons een energielabel aan? Controleer dan altijd of er bouwtekeningen aanwezig zijn.

Aantal panden 

Het energielabel van de inrichting is gekoppeld aan het kadaster. Dit geldt ook voor het huisnummer van de woning. Als een bedrijfspand uit meerdere huisnummers bestaat, betekent dit ook dat er meerdere energielabels nodig zijn. Zelfs in een gebouw.

Maar dat betekent niet dat we voor elk huisnummer de prijs van het energielabel in rekening brengen. Opnames kunnen in één keer worden gedaan en extra labels hoeven alleen tijdens de verwerking te worden geannuleerd. De kosten per extra energielabel bedragen vaak slechts € 50,- exclusief btw. Wilt u de kosten van sommige objecten weten? U kunt dan een vrijblijvende offerte aanvragen.
Meer informatie over energielabels vind je op www.homekeur.nl