elektra in Amstelveen

Mijn elektra in Amstelveen werkte niet meer goed

Mijn elektra in Amstelveen was echt aan vervanging toe. Het begon al de laatste weken steeds slechter te doen en er viel ook steeds vaker de stroom uit. Daarom werd het tijd dat mijn elektriciteit werd vernieuwd. Zo ging ik dus opzoek naar een bedrijf die dit voor mij zou kunnen waarmaken. Ik kwam al snel via een buurman terecht bij Elektricien Amsterdam die gevestigd is in Diemen. Dit is niet ver van mij vandaan en besloot dan ook om deze onderneming te bellen voor een vrijblijvend offerte. De kosten die dit bedrijf vroeg om alles te vernieuwen, viel mij erg mee en besloot dan ook om hun in te huren.

elektra in Amstelveen

Mijn elektra in Amstelveen had ik veel eerder moeten laten vernieuwen

Toen de medewerkers van Elektricien Amsterdam bij mij thuis waren. Gingen zij meteen aan de slag om de oude bedrading te verwijderen en de nieuwe te plaatsen. Ook wilde ik meer stopcontacten die ook meteen geplaatst weden. Ook de groepen in de stoppenkast werden meer en aangepast. De medewerkers van dit bedrijf waren binnen twee dagen klaar en alles was vernieuwd. Ik had de elektra in Amstelveen dan ook echt veel eerder moeten doen.