Wist jij dat je zoveel keuze had in tafeltennistafels?

PP.AR.GRGoedemorgen en welkom allemaal op mijn blogpagina. Zoals jullie weten voorzie ik jullie graag van tips over alles wat met wonen te maken heeft. Zo heb ik vandaag ook weer in, namelijk de aankoop van tafeltennistafels. Ik merk dat in mijn omgeving steeds meer mensen zo’n tafel aanschaffen. Vooral bij gezinnen waarbij de kinderen naar de middelbare school gaan. Tafeltennis is altijd al een populaire sport bij de jeugd geweest. Zo kunnen op deze manier lekker sportief met elkaar bezig zijn. De aanschaf hiervan hoeft niet duur te zijn. Je hebt de namelijk in verschillende modellen. Zelf ben ik wel voorstander van een wat stevigere tafel. Ik heb het dan over een tafel zoals ze die bij HeBlad hebben. Om het duidelijk te maken voor jullie zal ik enkele afbeelding ervan in dit blog zetten. Maar deze firma levert tafels die van hoge kwaliteit zijn. Dit heb ik zelf mogen ondervinden. Mijn oom heeft namelijk zo’n tafel voor mijn neefjes gekocht. In de zomermaanden zijn zij hier uren mee aan het spelen.

mastheader_tekst_7

Welke modellen heb je?

Je hebt natuurlijk de standaard groene rechthoekige tafel, deze heeft mijn oom ook. Maar bij HeBlad hebben ze ook moderne tafels. Deze in de kleur blauw en van beton. Deze zijn ook verkrijgbaar in afgeronde hoeken. Zo krijg je als het ware een andere dimensie bij het “pingpongen“. Met deze hoeken is de tafel ook nog eens een stuk veiliger, je kunt je er namelijk niet meer lelijk op stoten. Ook zijn de tafels groot genoeg om er met een groepje aan te spelen.

naturel-betonnen-tennistafel-met-afgeronde-hoeken-lBen jij inmiddels al geïnteresseerd in tafeltennistafels? Dan raad ik jou aan om eens pingpongtafel.nl te bezoeken. Ze hebben hier namelijk nog veel meer voor in de tuin.