Baby en tiener producten te koop

Jonge ouders en grootouders opgelet: bij Het Bedden en Babyhuis in Utrecht is een groot aanbod van baby en tiener artikelen te koop. Voor alle facetten van het jonge babyleven zijn er passende producten. Verzorgingsartikelen zoals badjes, ledikanten en aankleedkussens zijn er in alle vormen en maten. Daarnaast vind je er ook kinderwagens, traphekjes, speelgoed en een groot aanbod van spullen om de slaapkamer mee in te richten.

Groot aantal merken van baby en tiener producten

Naast een veelzijdig aanbod is er een groot aantal merken vertegenwoordigd in de collectie. Zowel Nederlandse merken als Little Dutch, Kabouter en Briljant Baby staan in de schappen als vele buitenlandse merken. Het bedrijf beschikt over een groot winkelpand in Utrecht en een webwinkel genaamd babykoop.nl. Het Bedden en Babyhuis bestaat al sinds 1938 en wordt tegenwoordig al door de derde familiegeneratie bestuurd. Deze lange bestaansduur garandeert klanten een trouwe staat van dienst en deskundigheid.   

Overige praktische informatie

Het voordeel van de fysieke winkel in Utrecht is dat je alle artikelen goed kunt bekijken en dat je als klant voorzien wordt van waardevol advies. In de showroom staan de producten netjes uitgestald en zijn er voorbeelden van leuke kinderkamers te bekijken. Zo raak je geïnspireerd om de kinderkamer van jouw kleine meid of jongen helemaal hip te maken. Tenslotte is het mogelijk om je aankopen te laten bezorgen en eventueel te laten monteren.