Op elkaar afgestemd interieur

tweedehands horeca tafels

Je hebt bijna het interieur van je onderneming ingericht, alleen het vinden van tweedehands horeca tafels is nog niet gelukt. Je zoekt een speciaal vintage model wat niet veel te koop is, bij super-seat.com hebben ze precies wat jij zoekt. Om het interieur compleet te maken hoef je alleen even de website te bezoeken, rustig op je gemak rond te kijken in het ruime assortiment wat er te koop is. Welke vorm of welk materiaal je ook zoekt, je vindt het gegarandeerd in deze shop.

Diverse afmetingen

Uniek assortiment

In de webshop van super-seat.com hebben ze een uniek assortiment van tweedehands horeca tafels. Haal de sfeer van vroeger in je zaak, combineer met het andere meubilair. Zorg ervoor dat mensen er niet meer om je zaak heen kunnen, als ze naar binnen kijken als het ware naar binnen worden getrokken door de nieuwsgierigheid. Want dat doet een mooi interieur, dat zorgt ervoor of de klanten binnenkomen of je zaak voorbijlopen. Ook voor de unieke elementen kun je in de webshop terecht om nog meer op te vallen.

Goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit tafels en stoelen

Dat tweedehands horeca tafels niet aan de kwaliteitseisen voldoen van een nieuw interieur zijn fabels. Alle meubilair van super-seat.com wordt uitvoerig gecontroleerd en zonodig weer voorzien van een nieuwe laklaag of gerepareerd bij schade. Op deze manier heb je voor een voordelige prijs een interieur in je zaak wat zo goed is als nieuw. Niet alleen voor tafels en stoelen kun je in de webshop terecht, ook heel veel ander meubilair en keukenapparatuur.

De voordelen van houten garages

kapschuur-garage

Wil jij weten wat de voordelen van houten garages zijn? Dan vertelt Blokhutspecialist jou hier graag meer over. Allereerst is hout een flexibel product. Hout biedt vele mogelijkheden voor de productie en is sneller te verwerken dan metselwerk. Tevens is hout zowel een verantwoorde als duurzame optie. Al het hout van Blokhutspecialist is 100% gecertificeerd met een FSC keurmerk. Wist je dat je bij ons de keuze hebt uit diverse garages van hout? Denk aan een houten garage met platdak of een garage met zadeldak, welke zeer sfeervol is. Het staat je vrij om hierbij jouw gewenste dakbedekking te kiezen. Kortom, houten garages zorgen voor veel sfeer en hebben jou veel te bieden.

houten garages

Een garage in iedere gewenste kleur


Houten garages hebben als bijkomend voordeel dat deze in vrijwel iedere kleur te schilderen zijn. Ook kun je ze gemakkelijk impregneren om ze zo de juiste bescherming te bieden tegen de vele weersinvloeden. Nog een voordeel is dat houtbouw jouw garage een betere uitstraling biedt dan een stenen garage. En wist je dat hout ook nog eens veel goedkoper is dan steen? Vaak moet je bij het plaatsen van een garage een vergunning aanvragen bij de gemeente. Echter is de kans dat je een vergunning van de gemeente krijgt voor de bouw van een houten garage veel groter, daar dit een duurzame materiaalsoort is. Zorg in ieder geval dat je van tevoren bij de gemeente hebt geïnformeerd betreft of er een vergunning nodig is of niet. Zo voorkom je eventuele problemen. Ben jij ook benieuwd wat een houten garage voor jou kan betekenen? En hoe deze jouw ruimte extra sfeer kan geven? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij voor houten garages te bieden hebben! 

houten garages

Tip voor een ontstoppingsbedrijf in Nijmegen

ontstoppingsbedrijf Nijmegen

Ben je woonachtig in Nijmegen en heb je last van een alles doordringbare rioollucht of kun je het toilet niet meer doorspoelen? Dan kan een ontstoppingsbedrijf Nijmegen jou snel en efficiënt helpen om hier vanaf te komen. 

Een toilet afvoer verstopping of een verstopping in het riool 

Er kunnen veel verschillende dingen aan de hand zijn in het riool zelf of in jouw toiletafvoer. Als huiseigenaar kun je aan een verstopt riool niets doen en zal je een ontstoppingsbedrijf  Nijmegen moeten laten helpen om het probleem op te lossen. In meeste gevallen kun je een verstopping in de toiletafvoer zelf verhelpen. Een verstopt riool is te merken aan de super vieze alles doordringbare rioollucht die in woning hangt die niet meer weg te krijgen is of aan een toilet dat je niet meer door kunt spoelen. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk dat het drek dat zich in het riool bevindt jouw toilet uit komt lopen bij zware regenval. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zijn.

ontstoppingsbedrijf Nijmegen

De specialisten van het ontstoppingsbedrijf 

De specialisten van het bedrijf beschikken over de benodigde ervaring en kennis om jouw riool zo snel en efficiënt mogelijk te ontstoppen. Zij beschikken tevens ook over moderne meetapparatuur en rioolcamera’s. Met deze meetapparatuur kunnen zijn de rioollucht snel detecteren. Zo kunnen zij het probleem in het riool snel constateren en verhelpen. Hierdoor zul je snel af zijn van het haperende toilet en de rioolstank die in jouw woning hangt.

De cipres boom: populairder dan ooit

Cipres

De cipres is een voorbeeld van een boom die steeds meer wint aan populariteit in ons land. Ze worden gebruikt als haagplant maar ook in de tuin gezet op zichzelf. De cipres is een boom die van origine veel groeit in Italië maar de boom doet het ook heel goed in het Nederlandse klimaat. Dat komt doordat het een boom is die goed om kan gaan met temperatuurverschillen. Een erg droge zomer of juist een heel natte winter kan deze cipres dus best aan!

De kenmerken van de cipres

Cipres

Allereerst is de cipres winterhard. Winterhard betekent dat de boom in de winter ook goed overeind blijft en dat je hem dus niet hoeft te beschermen of binnen hoeft te zetten. Met veel andere planten moet dat wel en dat kost extra moeite. Daarnaast is de cipres geschikt voor mensen die niet heel veel kennis van tuinieren hebben. Je hoeft de boom namelijk maar twee keer per jaar te snoeien en dat is wel zo prettig als je een boom zoekt waar je maar weinig naar om hoeft te kijken. Daarnaast wordt een cipres behoorlijk hoog. Heb jij behoefte aan een hoge haag omdat je dan meer privacy hebt? Wil je niet dat de overburen naar binnen kunnen kijken? Dan is de cipres perfect want deze boom kan wel tien meter hoog worden. Je moet de haag wel goed onderhouden als je dit soort hoogten wil bereiken.

Cipres

Dichte haag

Een andere reden dat veel mensen voor deze boom kiezen is omdat hij een heel dichte haag vormt. Dat wil zeggen dat je er amper doorheen kunt kijken en dat is dus ook weer voordelig voor je gevoel van privacy.

Lichtkoepel prijs

Hoeveel kost een lichtkoepel? Dit hangt van een aantal factoren af, zoals het materiaal, de afmetingen, eventuele extra’s zoals zonwering of brandwering, afstandsbediening enzovoort.

Bereken zelf de prijs bij Vlakkelichtkoepel.nl

Bij Vlakkelichtkoepel.nl kan je op hun website zelf berekenen wat de lichtkoepel prijs wordt voor de door jouw gewenste lichtkoepel. De prijscalculator is een handige tool hiervoor. Is het bestemd voor een binnenruimte of een buitenruimte, wil je een dakraam met bediening of wil je een beloopbaar daklicht of kies je voor brandveiligheid? Al deze zaken hebben invloed op de prijs.

Waarom Vlakkelichtkoepel.nl

Deze fabriek in Nederland levert stijlvolle dakramen en altijd vinden ze een passende oplossing voor elk interieur. Alle producten zijn prefab en kant-en-klaar, dus er bestaat geen risico op bouwfouten. De ontwerpen zijn stijlvol en tegelijk veilig en degelijk en bovendien uitstekend geïsoleerd. Alle dakramen zijn uitvoerig en professioneel getest op kwaliteit en veiligheid door onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Op de zonwering en brandwerende daklichten geven zij je twee jaar garantie. Op de overige producten maar liefst tien jaar.

Vraag een offerte aan

De prijscalculator geeft je alvast een goede indicatie, maar wellicht heb je behoefte aan een adviesgesprek of wil je een offerte aanvragen. De prijs van bijvoorbeeld een bedienbaar daklicht is op aanvraag. Neem contact op via het webformulier of bel met 0485-310983 (op werkdagen op kantooruren) of stuur een e-mail naar info@vlakkelichtkoepel.nl. Het is ook mogelijk om de showroom te bezoeken om zo een persoonlijk advies te kunnen vragen aan één van de deskundige medewerkers. De showroom is gevestigd op Hoogveld 14 in Cuijck.

Tips bij het inrichten van een kleine studio

De woonkamer

Een grote woonkamer is niet voor iedereen weggelegd. Maar dat betekent niet dat je jouw woonkamer niet gezellig kunnen inrichten!

Essentieel bij een kleine woonkamer is toch een manier vinden om ruimte te creëren. Een loze hoek waar je eigenlijk niets mee doet een functie even door er bijvoorbeeld je boeken uit te stallen en op te bergen. Multifunctionele meubels zijn erg praktisch in een kleine woning en er is op dit gebied ook genoeg te koop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitschuifbare eettafel, een slaapbank of een salontafel waar je tevens spullen in kunt opbergen.

Speel met licht en ruimte

Een kleine woning schreeuwt om licht! Lichte kleuren in je interieur zullen het natuurlijke licht dat je in je woning binnen krijgt alleen maar versterken. Lichte kleuren reflecteren licht, donkere kleuren absorberen het. Allerlei redenen dus om zoveel mogelijk lichte kleuren te gebruiken in je kleinere woning! Creëer sfeer met accessoires in wat diepere en warme kleuren zoals wat gezellige kussentjes of een hip vloerkleed. Kijk op xenos.nl voor de leukste kussens.

Roomdividers

Om een zo ruim mogelijk effect te creëren in de woning is het belangrijk om overzicht en rust te behouden door middel van het afscheiden van aparte leefruimtes. Denk hierbij niet meteen aan het plaatsen van een wand, maar maak bijvoorbeeld gebruik van een roomdivider of mooie kast om afscheiding in de ruimte aan te brengen.

Spiegels

Het welbekende trucje, dat ook echt altijd werkt: het plaatsen van een mooie grote spiegel waardoor de ruimte optisch vele malen groter lijkt.
Een enorme wandgrote spiegel kan worden neergezet op een strategische plek, waardoor de leefruimte gevoelsmatig dubbel zo groot wordt. Bijvoorbeeld ipv van een muur, een spiegel.

Wist je dat je bij Xenos ook hele leuke spiegels hebt in allerlei soorten en maten? Kijk snel op www.xenos.nl!

Uitschuifbare eettafel: welke maat voor hoeveel personen?

vormen-eettafels-rechthoekig-vierkant-rond-of-ovaal

De meeste standaard eettafels zijn 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm of 240 cm. Eet je regelmatig met vrienden of familie, dan kan een uitschuifbare eettafel een uitkomst zijn. Je verlengt dan jouw eettafel met +/- 60 centimeter, waardoor er 2 extra personen kunnen eten. Daarnaast heb je alleen de lusten, want op momenten dat je deze extra ruimte niet nodig hebt kun je de uitschuifbare tafel inschuiven. Zo wordt de eettafel geen obstakel in de keuken, eetkamer of woonkamer, maar een plek om heerlijk te werken en leven.

Uitschuifbare eettafel maten: welke maat past bij jou?

Bij de onderstaande indeling houden we rekening met ongeveer 60-70 centimeter per persoon. Dit is de ruimte die je nodig hebt om lekker comfortabel te zitten. Meet voor het kopen van jouw nieuwe eettafel altijd de breedte van de stoelen, zo kun je een inschatting maken hoeveel ruimte je nodig hebt per eetkamerstoel.

Uitschuifbare eettafel 140 cmIngeschoven: 4 personenUitgeschoven: 6 personen
Uitschuifbare eettafel 160 cmIngeschoven: 4 personenUitgeschoven: 6 personen
Uitschuifbare eettafel 180 cmIngeschoven: 4 personenUitgeschoven: 6 personen
Uitschuifbare eettafel 200 cmIngeschoven: 6 personenUitgeschoven: 8 personen
Uitschuifbare eettafel 220 cmIngeschoven: 6 personenUitgeschoven: 8 personen
Uitschuifbare eettafel 240 cmIngeschoven: 6 personenUitgeschoven: 8 personen
Uitschuifbare eettafel 260 cmIngeschoven: 6 personenUitgeschoven: 8 personen
Uitschuifbare eettafel 280 cmIngeschoven: 10 personenUitgeschoven: 12 personen
Uitschuifbare eettafel 300 cmIngeschoven: 10 personenUitgeschoven: 12 personen

Al nagedacht over een aanzetblad?Naast een uitschuifbare eettafel kun je ook kiezen voor een aanzetblad. Hierbij heeft de tafel twee openingen aan de onderkant van de eettafel. Wanneer nodig, kun je daar een extra tafelblad in schuiven, waarmee je de tafel verlengt. Afhankelijk van de keuze die je maakt wordt de tafel daarmee omgeveer 60 cm, of aan beide kanten samen 120 cm langer. Zo heb je ineens plek voor 4 personen extra aan tafel. Er is wel een nadeel, waarbij het tafelblad bij een uitschuifbare tafel in de eettafel zit, moet hij hier ergens anders in huis opgeborgen worden, waardoor je hier altijd opbergruimte voor moet vrij houden.

WTW filter nodig?

Nefit

Grijpt u vaak mis en bent u op zoek naar een WTW filter voor uw mechanische ventilatie systeem? Bent u op zoek naar een professionele en waardige webshop waarbij u zeker weet dat u de juiste WTW filter voor uw ventilatie kan bestellen? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Tops WTW Filters. Zij bieden u al meer dan 40 jaar hun ervaring aan. Heeft u vragen over een WTW filter of weet u niet precies welke filters u nodig heeft? Dit is geen enkel probleem! U kunt u vragen online en telefonisch aan de medewerkers van Tops WTW Filters stellen. Zij vertellen u graag meer over de voordelen voor het gebruik maken van een WTW filter in uw ventilatiesysteem. 

Filter

Bij Tops WTW Filters kunt u luchtfilters kopen in verschillende soorten en maten. Ook heeft u een ruime keuze in verschillende merken. Elk ventilatiesysteem is anders en daarom heeft Tops WTW Filters een ruim aanbod in verschillende filters. Besteld u meer dan één filter dan kunt u gebruik maken van een mooie en gunstige staffelkorting. Daarnaast is de verzending helemaal gratis! De tevreden klanten van Tops WTW Filters geven een 9,1 op basis van meer dan 3219 reviews! U weet zeker dat u bij Tops WTW Filters aan het juiste adres bent voor het online bestellen van uw WTW filters. U kunt gemakkelijk online uw WTW filter bestellen. Heeft u per ongeluk toch de verkeerde filter besteld? Dit is geen enkel probleem! U kunt kosteloos uw bestelling retourneren. U kunt in de webshop van Tops WTW Filters eenvoudig en veilig uw bestelling plaatsen en afrekenen.  

Waarom uw WTW filter bij Tops WTW Filters online bestellen?

  1. Kwaliteit verzekerd: alle filter sets voldoen aan de Europese EN 779-norm.
  2. Snelle levering: vandaag bestellen, morgen verstuurd.
  3. Klantenservice: altijd binnen kantooruren bereikbaar voor advies op maat.
  4. Laagste-prijs-garantie: originele kwaliteit tegen de laagste prijs!
  5. Geen verzendkosten bij bestellingen NL vanaf € 25,00 & BE vanaf € 75,00.
afvoer filter

WTW Filter van Tops WTW Filters

Bent u in het bezit van een mechanische ventilatie in uw kantoorpand of woning? In een ventilatiesysteem wordt een filter geplaatst. Deze filter houdt stofjes en roet tegen die van buiten naar binnen willen. De WTW ventilatiesystemen zorgen ervoor dat u uw warmte terug kan winnen uw woning of kantoorpand in. Door de filters met regelmaat te vervangen blijven uw ventilatiesystemen optimaal functioneren en verliezen zij geen kracht. Bent u op zoek naar een speciale filter van het merk Helios, Zehnder, Vallox of Paul? Bij Tops WTW Filters vindt u uw gewenste filter voor uw mechanische ventilatiesysteem. 

Verhuizen in Nederland

De meeste mensen in Nederland wonen in en rond om de Randstad. Dit is ook waar over het algemeen de meeste mensen willen wonen. Er valt veel te beleven en de grote steden als Amsterdam en Rotterdam liggen dicht bij elkaar. Toch zijn er nog genoeg andere plaatsen in het land waar je een prachtig leven kunt opbouwen. Je kan kiezen voor het Zuiden van het land of voor bijvoorbeeld het Oosten van Nederland.

In het Zuiden en het Oosten zijn een aantal grote steden, zoals Eindhoven, Tilburg, Apeldoorn en Enschede. Het voordeel van een van deze steden is dat het was rustiger is dan in de Randstad. In de andere steden kan je iets meer de rust opzoeken. Dit kan voor veel mensen heel belangrijk zijn om even te ontspannen of tot rust te komen na een drukke werkdag of werkweek.

De laatste jaren zien we steeds meer mensen verhuizen naar bijvoorbeeld Eindhoven of Tilburg. Dit zijn relatief grote steden, waar veel te beleven valt. Er zijn voldoende uitgaansgelegenheden, activiteiten, scholen, winkels en musea in de steden te vinden. Als je een huis wil kopen in Eindhoven hoef je niet bang te zijn dat je verveeld raakt. Er zijn genoeg mensen die denken dat het leven buiten de Randstad redelijk saai is, terwijl dit niet het geval is.

Overweeg je om een huis te kopen in het Zuiden van ons land? Dan kan je kijken bij een aankoopmakelaar in Eindhoven. Zij kunnen je alle informatie en hulp geven die je nodig hebt bij het kopen. Zodat je een leuke tijd gaat beleven in je nieuwe woning.

Ik ging zelf mijn kamer op pimpen

Nu het virus heerst in Nederland moeten veel mensen thuis blijven. Het is nu dus mooi tijd om kleine projectjes op te gaan pikken. Ik heb besloten om mijn kamer op te pimpen. Het resultaat mag er zeker zijn. In dit artikel ga ik je vertellen over hoe ik mijn kamer heb op gepimpt. Veel leesplezier! 

Het idee

Het idee om mijn kamer een make over te geven bestond al heel lang. Ik stelde het alleen elke keer steeds uit. Ik was te lui en had geen zin. Nu ik elke dag thuis zit heb ik besloten om verandering in aan te brengen. Ik had heel mijn idee op papier neergezet en ook schetsen gemaakt. Verder heb ik op het internet gezocht naar inspiratie en leuke spulletjes. Tegenwoordig gaat online bestellen zo makkelijk. Je krijgt de spullen binnen paar dagen al thuis geleverd. 

De make-over 

Nadat alle voorbereidingen genomen waren begon de make over. Ik begon eerst om alles leeg te halen. Ik moest mijn muren opnieuw verven want ik was mijn oude kleur helemaal zat. Ik heb de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF gebruikt. Een hele fijne verf die heel dekkend is. Als je deze verf niet kan vinden dan is de Sikkens Alpha Rezisto Mat ook een goede optie. Nadat ik mijn muren heb gedaan moest ik wachten tot ze droog waren. In de tussentijd heb ik mijn nieuwe kast in elkaar gezet en nieuwe plantjes gekocht. Als de muren droog zijn dan kan je alles weer in je kamer zetten. Ik heb nu een fijnere indeling met veel meer ruimte! 

Uitstelgedrag 

Ik ben hartstikke blij met het eindresultaat. Aan de ene kant baal ik omdat ik zo laat ben begonnen. Ik moest dit project veel eerder al doen! Ik heb het helaas steeds elke keer uitgesteld. Ik raad het je af om dit te doen! Als je iets wilt doen dan moet je het direct doen!