Bulthaup keukens

Bulthaup keukens ontwerpt jouw droomkeuken

Ben jij al bekend met Bulthaup keukens? Ik heb hier onlangs mijn keuken gekocht en dit is mij enorm goed bevallen. Daarom deel ik graag mijn ervaringen want misschien heb jij er ook wel wat aan!

Bulthaup keukensBulthaup keukens is echt de gouden tip!

We moesten er even op wachten, maar onlangs kregen mijn vriend en ik de sleutel van onze woning. Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht dus we moesten alles nog kopen, waaronder de keuken. Dit was best lastig omdat mijn vriend en ik nogal een verschillende smaak hebben. We hebben veel inspiratie opgedaan bij diverse woonwinkels maar hadden onze droomkeuken niet gevonden. Gelukkig kreeg ik toen de gouden tip van een vriendin! Zij was namelijk bij Bulthaup keukens in Den Haag langs geweest en was erg enthousiast over dit concept. Ik ging toen kijken op de website en ontdekte dat je hier je eigen keuken compleet kunt samenstellen. Dit leek me de ideale optie voor ons, dus ik heb direct gebeld en een afspraak gemaakt.

Professioneel advies bij het samenstellen van jouw keuken

Bij Bulthaup keukens werden we direct warm welkom geheten door één van de medewerkers. Hij heeft ons een aantal prachtige keukens laten zien en vroeg naar onze persoonlijke wensen. De keuken moet natuurlijk passen bij jouw levensstijl, maar ook bij de rest van de woning. Ook moesten we rekening houden met de kleur van de keukenvloer want deze hadden we al uitgekozen. Het was fijn dat er iemand was die met ons meedacht, want aan sommige zaken denk je vaak zelf niet. Zo hadden we bijvoorbeeld nog niet nagedacht over de inrichting van de keukenkastjes. Wij koken elke dag zelf en dan wil je natuurlijk dat je al je pannen en ander keukengerei kwijt kunt.

Bulthaup keukensOp basis van onze persoonlijke wensen heeft Bulthaup keukens toen een 3D ontwerp gemaakt met alle opties erin verwerkt. Wij waren hier heel enthousiast en ook over de materiaalkeuze waren we het snel eens: donkergrijs aluminium met een eikenhouten blad. Na een paar kleine aanpassingen hebben wij akkoord gegeven en werd onze droomkeuken gerealiseerd.