Drie dingen die vaak worden vergeten schoon te maken

Het huis schoonmaken is niet ieders favoriete klus, maar niemand wil in een vies huis zitten. Om ervoor te zorgen dat die ene keer dat je huis eens goed onder handen neemt, ook echt goed gebeurd, zijn er nu de meest vergeten plekken in huis. Zodat je tijdens je grote schoonmaak ook deze plekken schoon kunt maken!

Schakelaars

Wist je dat de schakelaars in je huis vaak de meest ranzige plekken van het huis zijn? Je, je leest het goed: er zitten honderden bacteriën op de schakelaars. Je raakt ze allemaal meerdere keren op een dag aan, maar eigenlijk worden ze nooit echt schoongemaakt. Even schoonmaken, dus!

Prullenbakken

Een andere vieze plek in huis is de prullenbak. Vuilniszakken worden natuurlijk vaak verwisseld, maar de binnenkant schoonmaken? Dat is vaak alleen iets dat het schoonmaakbedrijf Amersfoort standaard doet. Ook al is de zak eruit, er blijven altijd nog vieze dingen in de onderkant zitten. Gebruik een desinfectiespray en een borstel om de prullenbak eens goed onder handen te nemen. 

Ramen

Natuurlijk maak je de ramen aan de binnenkant van je woning wel eens schoon, maar zeg nou eens eerlijk. Wanneer zijn de ramen vanaf de buitenkant van je woning voor het laatst schoongemaakt? Juist, dat kan al wel jaren geleden zijn geweest. Natuurlijk is het niet nodig om deze klus bij je wekelijkse schoonmaakronde mee te nemen, maar eens per jaar de glazenwasser Apeldoorn langs laten komen kan absoluut geen kwaad. Hierdoor zullen je ramen schoon blijven en kun jij gewoon naar buiten blijven kijken!