Een tweede huis, een nieuwe stap

Ons tweede huis, het zat al even in de planning. We hebben eventjes gespaard natuurlijk, maar al vrij snel konden we een hypotheek voor elkaar krijgen, na goed advies! Mijn vrouw was helemaal blij aangezien we geld overhielden en daar fantastisch mooie meubelen voor konden kopen. 

Hypotheekadvies

Mijn vrouw en ik hadden een aantal jaren heerlijk gewoond in ons eerste huis. Maar als er gezinsuitbreiding opkomst is, moet je natuurlijk groter gaan wonen. Ons eerste huis had wel leuke ruimte, maar we wilden toch groter. De tijd was er ook naar, dus we wilden niet langer wachten. Ons eerste gesprek bij de hypotheekadviseur was echt aangenaam. Lekkere koffie en meteen een goede klik. De adviseur berekende onze mogelijke hypotheek. Ik had wel verwacht dat we een leuke hypotheek konden krijgen, maar zo goed als de adviseur vertelde, had ik niet verwacht. En dan hadden we de verkoop van onze eerste woning nog niet meegerekend. 

We vonden vrij snel een huis! Dat paste ook helemaal in het plaatje. Het moest ook wel, want mijn vrouw was al een aantal maanden zwanger. Het zou natuurlijk het mooist zijn als we voor de bevalling goed en wel verhuisd waren. Alles ging gelukkig nog volgens planning.

Fantastische meubels

Er stond dus nog geld gereserveerd voor nieuwe meubelen. Wij hadden de website van Kötter Living bekeken en zagen meteen de meubels die wij zochten. We konden ze online bestellen, maar waren ook wel benieuwd naar het styling advies, dus wij naar de winkel. Daar kregen we een zeer uitgebreide uitleg over wat er mogelijk was. Echt heel fijn! Ze brachten het meubilair zelfs bij ons  langs.

De meubels staan prachtig in ons nieuwe huis! Mijn vrouw en ik zijn dan ook ontzettend blij met het resultaat. Geweldig hoe wij nu van ons tweede huis kunnen genieten. Nu nog even samen, straks met z’n drietjes!