Sfeer

Kinderbehang geeft sfeer aan een kinderkamer

Kinderbehang is een aanvulling voor de baby- of kinderkamer. Het voegt echt sfeer toe aan de kamer. Door het gebruik van kleuren en patronen kun je zowel rust creëren als kleur en gezelligheid. Een kind zal zich sneller fijn voelen in een kamer met een goede sfeer die een veilig gevoel geeft. En iedereen wil natuurlijk dat een kind zich prettig voelt want dan kan de rest van het gezin ook doorslapen ’s nachts.

Kinderbehang

Kinderbehang in mooie kleuren en dessins

Het vinden van een mooi kinderbehang kan best lastig zijn. Zeker als je behang zoekt voor een babykamer en je weet het geslacht van je kind nog niet. In de meeste winkels is niet veel keuze in uniseks behang. Dat is jammer want steeds meer mensen kiezen er voor om weg te blijven van de stereotypering van roze voor meisjes en blauw voor jongens. Ook voor jongetjes is steeds meer vraag naar zachtere kleuren en voor meisjes mag het ook wat minder popperig. Toch zie je in de doorsnee winkel nog veel schreeuwerige kleuren, tekenfilmfiguren en hysterische prints. Niet iedereen wil dat op de muur.

Babykamer

Afstemmen met posters, muurstickers en kleden

Gelukkig zijn er ook merken met zachte maar wel aansprekende kleuren, mooie dessins en patronen en met een fijne sfeer. Een patroon van blaadjes, bloemen of wolken of toch juist een grafische print? Een van de merken is Lilipinso. Dit Franse merk wordt onder andere verkocht via de webshop qiddie.com. Naast kinderbehang verkopen ze ook andere accessoires van dit merk zoals posters, muurstickers en kleden. Zo kun je alles op elkaar afstemmen om zo meer sfeer te creëren. Bovendien geeft eenheid rust omdat het meer een geheel is. Je vindt bij qiddie.com ook prachtig speelgoed van diverse merken. Leuk om mee te spelen maar ook om neer te zetten in de kinderkamer. Speelgoed dat niet weggestopt hoeft te worden in kasten.