Kwaliteit muurstickers vind je bij Plak het zelf!

Plak het zelfHet onderwerp van vandaag is muurstickers. Nu denken jullie waarom muurstickers? Simpelweg omdat ik mijn muren bedekt heb met deze stickers. De muren van mijn woning die vond ik maar kaal. Vandaar dat ik opzoek ging naar een leuke manier om mijn muren te bedekken. Natuurlijk bekeek ik het internet want tegenwoordig is alles te vinden op het internet. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht op de website van Plak het zelf.

Muurstickers

Top website!

Via deze website kreeg ik gelijk een zeer positieve indruk over Plak het zelf. Ik had namelijk de mogelijkheid om via deze website allerlei leuke producten te bestellen. Waaronder raamfolie, plakfolie en een muurstickers. Ik zelf maakte de keuze om een eigen ontwerp muursticker te gaan maken, want dan kon ik mijn muren gaan beplakken met deze stickers. In verloop van tijd stuurde ik dan ook een aantal ontwerpen op naar Plak het zelf. Van het een kwam dan ook het ander.

Kwaliteit

Top service

Over de service van Plak het zelf kan ik alleen maar positief spreken. Simpelweg omdat enkele dagen na bestelling de stickers al bij mij aan huis werden geleverd. De levering was sneller dan ik verwacht had en de service was naar mijn mening dan ook top!

Plak het zelf

Top kwaliteit

Na het ontvangen van de stickers ben ik deze natuurlijk gaan toevoegen op de muren. De kwaliteit van de stickers is uitstekend want ik ben nu alweer een geruime tijd verder en de stickers zien er nog steeds geweldig uit!