Wil je een plateaulift aanschaffen?

Wil jij dolgraag in jouw woning blijven wonen, maar vormt traplopen een probleem? Wij begrijpen je wens om in je vertrouwde omgeving te blijven wonen en bieden de perfecte oplossing. De plateaulift van domicare is ontworpen om je jouw vrijheid terug te geven en de mobiliteit in je eigen huis te verbeteren. Onze trapliften zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook TUV-gekeurd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Bovendien voegen ze een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan je interieur, zodat ze naadloos passen in jouw persoonlijke leefruimte. Wil je meer te weten komen? lees verder! 

Wat is een plateaulift en welke zijn er?

Maar wat is nu eigenlijk een plateaulift? Een plateaulift kan zowel worden gebruikt voor trappen als voor schachten, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor mensen met mobiliteitsproblemen. Hier bij domicare bieden we semi-vrijstaande hefplateaus, zoals de H-1250 plateaulift. Het mooie van deze lift is dat hij niet in de vloer geïntegreerd hoeft te worden, maar aan één zijde voorzien is van geleiderails. We bieden deze plateaulift in drie verschillende afmetingen: 140×80 cm, 140×90 cm en 140×110 cm, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van je specifieke behoeften en de beschikbare ruimte.

Misschien geef je de voorkeur aan het behouden van de uitstraling van een traditionele trap in je huis. Ook daar hebben we een oplossing voor. Met onze unieke trap die kan worden omgevormd tot een plateaulift, kun je met een druk op de knop ervoor zorgen dat je huis volledig toegankelijk is, zelfs voor rolstoelgebruikers. Dit biedt niet alleen praktische voordelen, maar behoudt ook de esthetiek van je huis.

Een van onze meest geavanceerde oplossingen is de H-3000, een verticaal hefplatform met een open liftkooi dat je tot een maximale opvoerhoogte van 300 cm brengt. Deze lift is voorzien van valbeveiliging (draaideur) zowel op de bovenste stopplaats als op de liftkooi zelf. De H-3000 kan zowel binnen als buiten permanent worden gebruikt, en je hebt zelfs de mogelijkheid om de lift te voorzien van een GSM-module die technische meldingen verstuurt middels een sms-bericht. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en gemak.

Het belangrijkste is dat onze trapliften mensen in staat stellen om langer thuis te blijven wonen. Naarmate je ouder wordt, kan traplopen steeds meer een obstakel worden. Voor velen betekent dit dat ze gedwongen worden om te verhuizen naar een kleiner gelijkvloers appartement. Maar wat als we je vertellen dat er andere opties zijn? Onze expertise wordt al jaren ingezet door:

  • Zorgprofessionals
  • Particulieren
  • WMO

Dit om mensen te helpen in hun eigen huis te blijven. Dus, als je een offerte of brochure wilt aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Heb je vragen? Onze deskundige medewerkers staan klaar om ze te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie.

Neem contact op met domicare

We begrijpen dat iedereen unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om mobiliteit. Daarom bieden we verschillende modellen plateauliften die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke situatie. Of je nu een compacte lift nodig hebt voor een smalle trap of een groter model voor meer comfort, we hebben de juiste oplossing voor jou. De plateauliften van domicare zijn een veelzijdige, veilige en stijlvolle oplossing om de mobiliteit in je eigen huis te verbeteren. Met onze verschillende modellen en opties kun je jouw persoonlijke behoeften en ruimte aanpassen, zodat je kunt genieten van je huis zoals je dat altijd hebt gedaan, zonder belemmeringen. Je verdient het om onbezorgd te genieten van je eigen plekje, en wij zijn hier om dat mogelijk te maken. Bestel jouw plateaulift via www.domicare.nl