Hottub in je eigen tuin zetten

Het is heerlijk om in je eigen tuin te kunnen badderen. Een hottub is de perfecte manier daarvoor. Je eigen warmgestookte hottub in je tuin. Steeds meer mensen in Europa nemen een hottub. Van origine komt een hottub uit Scandinavië, daar werden ze vroeger helemaal uit hout gemaakt. Omdat ze helemaal van hout waren gebouwd waren ze helaas nooit 100% lekvrij. Het is daarom niet handig om een volledig houten hottub te nemen, dit is veel minder praktisch en kost je veel onderhoud. Je moet dus goed nadenken over het materiaal wat je wil gaan gebruiken. Tegenwoordig zijn veel hottubs aan de buitenkant van hout en aan de binnenkant van kunststof. Door het kunststof gaat je hottub niet lekken, en omdat de buitenkant van hout is, lijkt je hottub toch nog op een originele hottub hoe ze er vroeger uitzagen.

Hottub in je tuin

Met een hottub buiten in je tuin kun je lekker met vrienden genieten van een warm bad met een drankje op een zwoele zomeravond. Je tuin hoort een plek van ontspanning te zijn en door een hottub in je tuin creëer je de ultieme plek voor ontspanning. Je wilt natuurlijk wel wat privacy, dus je moet goed nadenken over de plek van je hottub zodat je buren niet stiekem mee kunnen kijken. Je wilt je hottub ook niet onder een boom zetten, vooral in de herfst is dit niet fijn. Je bent dan meer bezig met bladeren uit het water vissen dan relaxen.

Opties hottub

Tegenwoordig heb je erg veel opties om je hottub nog beter te maken. Je kunt kiezen voor leuke verlichting in je bad maar je kan ook kiezen voor een hottub met bubbelfunctie. Je hebt dan geen traditionele hottub meer maar als je van wat extra luxe houdt, dan is dit zeker geen verkeerd keuze.