Waardevolle spullen achter slot en grendel bewaren

Als bedrijfseigenaar heb je te maken met personeel en/of gasten. Stel, je bent de eigenaar van een sportschool of zwembad. Mensen kleden zich om voordat ze de ruimte betreden. Het is dan wel zo prettig dat zij hun waardevolle spullen goed op kunnen bergen. Voor personeel is dit prettig omdat zij zo hun mobiele telefoon en portemonnee veilig kunnen opbergen. Voor bezoekers is het prettig dat ze hun kleren, portemonnee en andere waardevolle spullen niet overal mee naartoe hoeven te nemen. Je doet er dus goed aan om als bedrijfseigenaar deze mogelijkheid te bieden, maar hoe doe je dat? Er zijn verschillende mogelijkheden voor.

De verschillende lockers

Er zijn tegenwoordig natuurlijk tal van opties waar je uit kunt kiezen. Door de razendsnelle ontwikkelingen van de afgelopen jaren is ook op het gebied van veiligheid veel veranderd. Wanneer we kijken naar de meest praktische oplossingen voor bedrijfseigenaren, dan komen we al gauw uit op lockers. Eén daarvan is de locker met cijferslot; eenvoudig maar zeer praktisch & effectief. Zoals de naam al doet suggereren is het een locker waar men spullen in kan opbergen, die beveiligd is door middel van een slot door cijfers. Deze cijfercombinatie is uiteraard door het personeel of de gasten zelf te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid ook bij hen komt te liggen. Vergeten zij hun code, dan kunnen ze het kluisje met geen mogelijkheid zelf openen. Uiteraard kan je dat als bedrijfseigenaar wel in noodgevallen.

Diverse mogelijkheden door maatwerk

Beschik je over een relatief kleine ruimte waar de lockers kunnen staan? Of is het dak in die ruimte zeer laag, waardoor in de hoogte kluisjes plaatsen niet echt een mogelijkheid is? Wat het ‘probleem’ ook is waar je als bedrijfseigenaar tegenaan loopt, door middel van hoogwaardig maatwerk is de locker met cijferslot in iedere situatie mogelijk.