Lichtkoepel prijs

Hoeveel kost een lichtkoepel? Dit hangt van een aantal factoren af, zoals het materiaal, de afmetingen, eventuele extra’s zoals zonwering of brandwering, afstandsbediening enzovoort.

Bereken zelf de prijs bij Vlakkelichtkoepel.nl

Bij Vlakkelichtkoepel.nl kan je op hun website zelf berekenen wat de lichtkoepel prijs wordt voor de door jouw gewenste lichtkoepel. De prijscalculator is een handige tool hiervoor. Is het bestemd voor een binnenruimte of een buitenruimte, wil je een dakraam met bediening of wil je een beloopbaar daklicht of kies je voor brandveiligheid? Al deze zaken hebben invloed op de prijs.

Waarom Vlakkelichtkoepel.nl

Deze fabriek in Nederland levert stijlvolle dakramen en altijd vinden ze een passende oplossing voor elk interieur. Alle producten zijn prefab en kant-en-klaar, dus er bestaat geen risico op bouwfouten. De ontwerpen zijn stijlvol en tegelijk veilig en degelijk en bovendien uitstekend geïsoleerd. Alle dakramen zijn uitvoerig en professioneel getest op kwaliteit en veiligheid door onafhankelijke gespecialiseerde bedrijven. Op de zonwering en brandwerende daklichten geven zij je twee jaar garantie. Op de overige producten maar liefst tien jaar.

Vraag een offerte aan

De prijscalculator geeft je alvast een goede indicatie, maar wellicht heb je behoefte aan een adviesgesprek of wil je een offerte aanvragen. De prijs van bijvoorbeeld een bedienbaar daklicht is op aanvraag. Neem contact op via het webformulier of bel met 0485-310983 (op werkdagen op kantooruren) of stuur een e-mail naar info@vlakkelichtkoepel.nl. Het is ook mogelijk om de showroom te bezoeken om zo een persoonlijk advies te kunnen vragen aan één van de deskundige medewerkers. De showroom is gevestigd op Hoogveld 14 in Cuijck.