Waar kunt u tafelpoten die zwart zijn kopen?

Ik heb een leuke salontafel met een pootje die is kapot gegaan dus ik wilde een nieuwe gaan kopen, en ik kwam meubelpootjes.nl tegen, een leuke site die zoals de naam al zegt meubelpootjes verkoopt. Ik vind het zonde om dan een mooie, nog redelijk nieuwe salontafel weg te gaan vanwege een gebroken pootje. Dat doe je naar mijn mening gewoon niet. Dus ging ik lekker op deze site zoeken naar tafelpoten die zwart zijn, want de pootjes onder mijn salontafel zijn ook tafelpoten die zwart zijn. Dus dan wil ik niet op zoek gaan naar een andere kleur op dat moment en dus wilde ik weer tafelpoten die zwart zijn. Ze verkopen naast de tafelpoten die zwart zijn ook hairpin legs, tafelonderstellen, andere tafelpoten en industriële poten. Ze verkopen diverse kleuren pootjes, en ik ook in verschillende materialen zoals hout, vilt, aluminium en staal natuurlijk ook. Ook verschillende vormen zijn op de site te vinden, ze zijn er in verstelbare poten, design, met wielen en met stelvoeten. Ze verkopen ook tafels, zitmeubelen, kasten, bedden, tv meubels, kindermeubels en bartafels. U ziet het al, ze zijn van alle markten thuis. Ook de nieuwste poten zijn er te koop, ze hebben ook een sale op de site staan en ze hebben een groothandel. Als u maatwerk zoekt moet u ook bij hen zijn, dat doen ze dus ook. U kunt een account aanmaken zodat u uw bestelling kunt volgen, de klantenservice is via een formulier die u kunt invullen via de site te bereiken zodat u nog meer vragen kunt stellen en opmerkingen kunt uiten. Ze leveren snel, hebben een groot assortiment, ze bieden lage prijzen, als het product niet goed is of niet aan uw verwachtingen voldoet dan krijgt u uw geld terug, ze hebben een snelle en goede service. Ze hebben ook een trusted shops keurmerk, dat is wel heel fijn om te weten. Bij klachten kunt u op de site kijken waar u naar toe moet. Ze proberen om u binnen 1 werkdag te bereiken zodat u zo snel mogelijk het antwoord heeft en verder kunt met uw bestelling.

Heeft u ook interesse in tafelpoten die zwart zijn?

Deze site heeft alles wat u daarvoor nodig heeft, echt waar. Ik heb de pootjes daar gekocht en alles wat ik verder nodig had om deze te bevestigen. Echt een leuke site en ook de meubels die ze verkopen zijn prachtig. De pootjes werden snel geleverd en zien er hartstikke goed uit, ze zijn van een goede kwaliteit en ik ben erg tevreden over hoe dit bedrijf te werk gaat.

Wilt u meer weten over alles wat deze site verkoopt?

Ga dan een keer kijken op de site, want:

  • Ze verkopen meerdere soorten tafelpoten
  • Ze verkopen ook meubelen
  • Ze leveren snel en hebben bijna alles op voorraad

De pootjes zitten heel leuk onder mijn tafel, het ziet er mooi uit. Ik ben heel blij met mijn pootjes en hoe ik ben behandeld door de mensen van dit bedrijf, echt fijn!